Bejelentés


Kardiológia Egerben Dr Somogyi Éva honlapja

Rendelés elérhetősége:

Bejelentkezés:

Online Időpontot foglalok!

Fontos: Kérjük, hogy online időpontfoglalás előtt mindenképpen olvassa el a következőket: A beteg nevét kell regisztrálni, akkor is, ha a foglalást nem saját maga végzi, továbbá a visszaigazoláshoz lakcím, emailcím, telefonszám megadása is szükséges, ezek hiányában a foglalást elutasítjuk! A foglalást díjmentesen tudja törölni, vagy módosítani, legalább 24 órával a lefoglalt időpont előtt. Online foglalás 3 héten túli időpontra nem lehetséges, ha ennél távolabbi időpontot szeretne, kérjük, hogy látogasson vissza honlapunkra később. A lemondott időpont azonnal látható és foglalható. Ha mégsem tud eljönni, ne felejtse el az online lefoglalt időpontot minumum 24 órával előbb, szintén az online felületen lemondani, mert a készenlét díja (10000 HUF) kiszámlázásra kerül, ha Ön nem jelenik meg. Megértését köszönjük!

vagy telefonon: 0630 / 8366-722, hétköznapokon délelőtt 9-12-ig, jelenleg a visszahívást nem tudjuk garantálni. Hangposta üzenetet nem tudunk visszahallgatni!

(Az előjegyzett időpont lemondása név, és időpont megadásával sms-ben is lehetséges, kérjük, hogy legkésőbb a vizsgálat előtti napon jelezze. Ezúton tájékoztatjuk, hogy amennyiben a lefoglalt időpontot nem veszi igénybe, és nem mondja le, sajnálatos módon nincs lehetőség újabb foglalásra)

Online konzultációt csak a gondozott betegeinknek vállalunk, korlátozott mértékben. Ilyen módon csak egyszerűen megválaszolható kérdések tisztázása lehetséges.Telefonos konzultációra csak kivételes esetben van lehetőség. Az online és a telefonos konzultáció is díjköteles.Helyszín:
Eger, Mária u. 34/1, bejelentkezés alapján
Egészségpénztári számla igényét kérjük, előre jelezze!Parkolás

Jankovics Dezső utca (a gyaloghíd túloldalán, korlátozott számban), kb. 50 m
A Wigner középiskola előtt (Malom út), kb. 250 m

Tömegközlekedés

Legközelebbi megállóhelyek:
Tűzoltó tér
Malom út