Bejelentés


Kardiológia Egerben Dr Somogyi Éva honlapja


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Dr Somogyi Éva kardiológus, a magasvérnyomás gondozás minősített orvosa magánrendelése

Magasvérnyomás (hipertónia) szűrése, gondozása,

terápia beállítása,

életmódbeli tanácsadás,

szív- érrendszeri rizikó szűrése,


Teljeskörű kardiológiai kivizsgálás:

kardiológiai ultrahang, EKG, terheléses EKG (jelenleg nem elérhető), 24 órás EKG monitorozás, 24 órás vérnyomás monitorozás, szívbetegek gondozása, egyénre szabott terápia kialakítása.


0630 / 8366722

Hétköznap 9.00-12.00-ig hívható . Időpont lemondása a név megadásával sms-ben is lehetséges, kérjük, hogy hangposta üzenetet NE hagyjon! Tájékoztatjuk, hogy amennyiben a lefoglalt időpontot nem venné igénybe, és nem mondja le, a későbbiekben nincs lehetősége újabb foglalásra


Vizsgálatot csak előzetes telefonos egyeztetés után tudunk vállalni. A megnövekedett érdeklődés miatt előfordulhat, hogy nem tudjuk felvenni a telefont, és nem tudjuk Önöket visszahívni. A helyszínen NE jelentkezzenek időpont miatt, és az akadálytalan munkavégzés érdekében a telefont csak időpontfoglalásra vegyék igénybe, a telefon nem alkalmas a panaszok megbeszélésére! Megértésüket köszönjük

A RENDELÉS KORLÁTOZOTTAN ÉRHETŐ EL!A két vizsgálat közötti alapos fertőtlenítés, és a felesleges találkozások csökkentése érdekében a rendelés során csak kevesebb beteget tudunk fogadni. Tekintettel arra, hogy arcmaszkban a megfelelő fizikai teljesítményt nem lehet elérni, TERHELÉSES EKG-T A JÁRVÁNY MEGSZŰNÉSÉIG NEM VÉGZÜNK! A többi műszeres vizsgálat elérhető. A vizsgálatra jelentkezés feltételei:

A rendelőben jelenleg hosszas várakozásra nincs lehetőség, ezért kérünk mindenkit, hogy pár perccel a megbeszélt időpontja előtt érkezzen! Kísérők a járvány megszűnéséig nem tartózkodhatnak a rendelőben. A vizsgálat során a páciensnek is orrot-szájat teljesen takaró arcmaszkot kell viselnie. A szokásos vérnyomásellenőrzésen kívül kérjük, hogy a vizsgálat előtt testhőmérséklelet is mérjenek - hőemelkedés, vagy láz esetén a vizsgálatot nem vállaljuk. Természetesen nem vállaljuk hurutos tünetben szenvedők, COVID (Antigén, vagy PCR) teszt pozitív páciensek, valamint olyanok vizsgálatát, akiknek a környezetében COVID fertőzött van! A fenti szabályok betartása elengedhetetlen a biztonságos működéshez! Ezen a rendelésen kiemelten magas számban fordulnak meg idős, súlyos szívbetegségben szenvedő betegek, akikre a vírusfertőzés kiemelten nagy kockázatot jelent!

Köszönjük az együttműködést!

Kötelességünk, hogy ezen a helyen is segítsünk néhány gyakorlati tanáccsal, mit tudnak tenni:

A kialakult helyzet a krónikus betegekre különösen nagy veszélyt jelent, a legjobb védekezés, ha minél kevesebb emberrel találkoznak. A vírus nemcsak cseppfertőzéssel, hanem a fertőzött tárgyak közvetítésével is terjedhet, tehát önmagában a maszk viselése nem védi meg Önöket, főleg, ha kézzel megérintik a maszkot, és semmit sem ér, ha nem takarja el az orrukat. A kézzel összefogdosott arcmaszk nagyobb kockázat lehet, mint ha semmit sem viselnek! Maszkot többrétegű textíliából is készíthetnek, bármely védőeszköz mérsékelheti a fertőzésveszélyt, de csak akkor, ha minden nap kimossák és vasalással fertőtlenítik! Amikor kilép az ajtón, tegye fel, és ne érjen hozzá, amíg haza nem ért!!! Kesztyű viselése helyett javasolt, hogy szappanos vizes textilt, vagy nedves törlőkendőt vigyenek a bevásárláshoz magukkal, és azzal töröljék a kezüket, ha fertőtlenítőszer nem áll rendelkezésre! Természetesen ezt is minden alkalommal ki kell mosni és vasalni, enélkül ne használják ismét! A kesztyű felesleges és veszélyes, ha a fertőzött kesztyűvel valaki megérinti az arcát, illetve másokat veszélyeztet, ha a zsebkendőjét, majd ezt követően a bolti termékeket fogja meg! A kesztyűnél többet ér a szappanos kézmosás! A hazavitt termékeket pedig szappanos vízzel mossák le, illetve a csomagolást vegyék le és dobják ki! Ezután ismét mossanak kezet. Nagyon fontos, hogy a pékárut mindenki csak csipesszel fogja meg, illetve vásároljanak olyan helyen, ahol nincs szabadon kitéve a polcra, mert sajnos, néhány embertársunk a jelenlegi körülmények ellenére is gondolkodás nélkül tapogatja a kenyeret, ezt pedig nem lehet fertőtleníteni. Az utcai ruhát otthon mindenki vegye le, és semmiképpen se tegye az asztalra a táskát/péztárcát/pénzt - ezek különösen könnyen közvetíthetik a fertőzést.
Kívánjuk mindenkinek, hogy vírusmentesen vészelje át ezt a nehéz időszakot!

https://koronavirus-kisokos.eu


https://drsomogyieva.wordpress.com - Kognitív pszichoterápia


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!