Bejelentés


Kardiológia Egerben Dr Somogyi Éva honlapja

Dr Somogyi Éva kardiológus, a magasvérnyomás gondozás minősített orvosa magánrendelése

Magasvérnyomás (hipertónia) szűrése, gondozása,

terápia beállítása,

életmódbeli tanácsadás,

szív- érrendszeri rizikó szűrése,


Teljeskörű kardiológiai kivizsgálás:

kardiológiai ultrahang, EKG, terheléses EKG, 24 - 168 órás EKG monitorozás, 24 órás vérnyomás monitorozás, szívbetegek gondozása, egyénre szabott terápia kialakítása.Új: Kérjük, hogy online időpontfoglalás előtt mindenképpen olvassa el a következőket: A beteg nevét kell regisztrálni, akkor is, ha a foglalást nem saját maga végzi, továbbá a visszaigazoláshoz lakcím, e-mail cím, telefonszám megadása is szükséges, ezek hiányában a foglalást elutasítjuk. A foglalást díjmentesen tudja törölni, vagy módosítani, legalább 15 órával a lefoglalt időpont előtt. Online foglalás 4 héten túli időpontra nem lehetséges, ha ennél távolabbi időpontot szeretne, kérjük, hogy látogasson vissza honlapunkra később. A lemondott időpont azonnal látható és foglalható. A lefoglalt időpont fizetési kötelezettséggel jár, amennyiben nem mondja le, és nem jelenik meg a vizsgálaton. Ez esetben készenléti díjat számlázunk ki! Megértésüket köszönjükFontos: Ha mégsem tud eljönni, ne felejtse el az online lefoglalt időpontot legalább 15 órával előbb, szintén az online felületen lemondani, mert a készenléti díj (10000 HUF) kiszámlázásra kerül, ha Ön nem jelenik meg!0630 / 8366722

Hétköznap 9.00-12.00-ig hívható. A magánrendelés akkor működhet eredményesen, ha a dolgozók és a betegek számára fontos elvek azonosak, ezért telefonálás előtt kérjük, hogy olvassa el az alábbi információkat a lap aljáig! Időpont lemondása a név megadásával sms-ben is lehetséges, kérjük, hogy hangposta üzenetet NE hagyjon. Tájékoztatjuk, hogy amennyiben a lefoglalt időpontot nem venné igénybe, és nem mondja le, nincs lehetősége újabb foglalásra.


Vizsgálatot csak előzetes telefonos egyeztetés után tudunk vállalni. A megnövekedett érdeklődés miatt előfordulhat, hogy nem tudjuk felvenni a telefont, és nem tudjuk Önöket rövid időn belül visszahívni. Titkosított számról nem fogadunk hívást. A rendelőben csak betegellátással foglalkozunk, kérjük, hogy a helyszínen NE jelentkezzenek időpont miatt. A telefont asszisztens kezeli, így ez nem alkalmas a panaszok megbeszélésére! Megértésüket köszönjükA rendelőt diszkrét, nyugodt légkörben zajló betegellátásra terveztük. Több személy hosszas várakozására nincs lehetőség, ezért kérünk mindenkit, hogy pár perccel a megbeszélt időpontja előtt érkezzen, és kísérőt csak nagyon indokolt esetben hozzon magával. Kísérők járványos időszakban a váróban sem tartózkodhatnak, a személyzet, és a többi beteg védelme érdekében. Ez influenzajárványra éppúgy vonatkozik, mint Covidos időszakra. Hőemelkedés, hurutos tünet, vagy láz esetén a vizsgálat halasztása javasolt. Kétes esetben kérjük, hogy szíveskedjenek maszkot viselni. A fentiek betartása egyben árkedvezményt is jelent.

Köszönjük az együttműködést!


https://koronavirus-kisokos.eu